Peste 250 de intervenții ale polițiștilor mureșeni, în perioada Crăciunului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

Peste 250 de intervenții ale polițiștilor mureșeni, în perioada Crăciunului

Polițiștii mureșeni au acționat la nivel județean pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice în perioada 24-26 decembrie.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Mureș, ”în perioada menționată, polițiștii au intervenit la 257 de evenimente, din care 246 au fost sesizate prin numărul unic de urgență, au fost aplicate peste 140 de sancțiuni contravenționale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate peste 40 de infracțiuni”.

În urma activităților au fost constatate 47 de infracțiuni, cinci persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele intrumentale fiind dispuse patru măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 142 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 58.000 de lei.

Siguranța rutieră este de asemenea o prioritate a polițiștilor mureșeni, astfel că polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșetrea siguranței în trafic. În această perioadă, la nivelul județului Mureș nu au fost înregistrate evenimente rutiere grave, fiind reținute 15 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE