Jandarmii, la datorie de Revelion Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 185 Vizualizări

Jandarmii, la datorie de Revelion

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I”Târgu-Mureș sunt angrenate în misiuni de asigurare a ordinii publice în perioada 31 decembrie 2019 – 1 ianuarie 2020, cu ocazia Revelionului, fiind pregătiți să intervină pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor din Bistrița-Năsăud, Sighișoara și Târgu-Mureș.

”Patrulele de ordine publică vor acționa independent și în sistem integrat cu dispozitive adaptate nevoilor operative și vor avea în vedere prevenirea infracțiunilor stradale și descurajarea faptelor antisociale”, a precizat sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

Pentru a preîntâmpina eventualele evenimente care pot duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, facem următoarele recomandări:

– Persoanele care participă la evenimente să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor și să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– În cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială sau le este tulburată liniștea, cetățenii sunt rugați să solicite sprijin prin sistemul unic de urgență 112;

– În această perioadă, părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii, pentru a preveni eventualele accidente survenite în urma folosirii obiectelor de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE