Interpelare pentru plata pagubelor produse de animalele sălbatice Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 276 Vizualizări

Interpelare pentru plata pagubelor produse de animalele sălbatice

Senatorul UDMR Császár Károly Zsolt a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu-Mureş, că va depune la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) o interpelare pentru a solicita plata despăgubirilor cetăţenilor pentru pagubele produse de animalele sălbatice, întrucât există restanţe încă din 2017.
”Pentru pagubele produse de animalele sălbatice păgubiţii nu au primit despăgubirile (…) Sperăm să nu mai avem cazuri ca procese verbale din 2017 care să nu fie plătite nici până azi. Vom depune o interpelare către Ministerul Apelor, Pădurilor şi Mediului în care vom solicita să fie o prioritate a ministerului plata despăgubirilor aprobate în 2017 până în decembrie 2019, să fie plătite cu prioritate din bugetul ministerului”, a declarat Császár Károly Zsolt.
Parlamentarul UDMR a mai precizat că s-a reuşit introducerea în Legea pentru modificarea şi completarea Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic urgentarea plăţii despăgubirilor, astfel încât să nu mai existe cazuri de acordare cu întârziere a despăgubirilor.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE