Share

Home / Administratie / Interpelare pentru plata pagubelor produse de animalele sălbatice

Interpelare pentru plata pagubelor produse de animalele sălbatice

Senatorul UDMR Császár Károly Zsolt a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu-Mureş, că va depune la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) o interpelare pentru a solicita plata despăgubirilor cetăţenilor pentru pagubele produse de animalele sălbatice, întrucât există restanţe încă din 2017.
”Pentru pagubele produse de animalele sălbatice păgubiţii nu au primit despăgubirile (…) Sperăm să nu mai avem cazuri ca procese verbale din 2017 care să nu fie plătite nici până azi. Vom depune o interpelare către Ministerul Apelor, Pădurilor şi Mediului în care vom solicita să fie o prioritate a ministerului plata despăgubirilor aprobate în 2017 până în decembrie 2019, să fie plătite cu prioritate din bugetul ministerului”, a declarat Császár Károly Zsolt.
Parlamentarul UDMR a mai precizat că s-a reuşit introducerea în Legea pentru modificarea şi completarea Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic urgentarea plăţii despăgubirilor, astfel încât să nu mai existe cazuri de acordare cu întârziere a despăgubirilor.

(www.agerpres.ro)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Buget record pentru investiții, la Reghin

În acest an, bugetul propus pentru investiții de către conducerea Primăriei municipiului Reghin se cifrează …

Share
Share