PSD anunță candidații la Consiliul Județean și Primăria Târgu-Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2192 Vizualizări

PSD anunță candidații la Consiliul Județean și Primăria Târgu-Mureș

Joi seara a avut loc Conferința Județeană Extraordinară a PSD Mureș, forul superior de conducere al organizației județene.

La închiderea ediției, cotidianul Zi de Zi a obținut, în exclusivitate, informații și declarații privind temele abordate de social democrații mureșeni.

Astfel, conform hotărârilor PSD Mureș până în data de 10 februarie vor fi stabiliți candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș și pentru cea de primar al Municipiului Târgu-Mureș. Candidații la funcțiile de primari vor fi stabiliți până la finalul lunii viitoare, înainte de Congresul PSD din 29 februarie.

“Le-am transmis tuturor delegaților la Conferință să deschidă partidul, să primim noi membri și să găsească cei mai buni candidați, cu merite demonstrate, pentru funcțiile de primari și consilieri locali. Noi trebuie să fim deschiși și  astfel să obținem un scor bun la locale”, a declarat Vasile Gliga, președintele PSD Mureș.

De asemenea, social democrații mureșeni, au votat, în unanimitate, o hotărâre prin care îl susțin pe Vasile Gliga pentru a candida la o funcție în echipa de conducere națională a partidului la Congres. În momentul de față, Vasile Gliga este vicepreședinte național al PSD și este responsabil politic pe zona Centru care cuprinde județele Brașov, Sibiu, Alba, Harghita, Covasna și Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE