Poliția Mureș, la bilanț. Infracțiuni la regimul armelor și explozivilor Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 606 Vizualizări

Poliția Mureș, la bilanț. Infracțiuni la regimul armelor și explozivilor

La finalul anului 2019, în evidențele Inspectoratului de Poliție Județean Mureș figurează 2.778 de persoane deţinătoare de arme, dintre care 77 de persoane juridice, care deţin 7.138 de arme letale şi neletale.

Potrivit Bilanțului anual al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în evidențele Poliției Mureș se mai află 5 societăţi comerciale autorizate să comercializeze arme, o societate pentru curs de iniţiere teoretică şi practică pentru arme şi muniţii letale și 3 poligoane.

”Pe linie de explozivi au fost constatate 46 de infracţiuni, fiind confiscate 1.105 de kilograme de obiecte pirotehnice. La regimul armelor au fost constatate 42 de infracţiuni, 204 arme fiind scoase din circuitul civil. Dintre acestea, 37 de arme au fost ridicate în vederea confiscării pentru expirarea permisului de port armă, 39 de arme erau deţinute în mod ilegal, iar 128 de arme au fost predate pentru casare; De asemenea 5.461 de cartuşe muniţie au fost ridicate în vederea confiscării. Pe linia braconajului cinegetic au fost constatate 24 de infracţiuni. A fost ridicată cantitatea 520 de kilograme de carne de vânat, 35 de trofee, capcane, proiectoare şi 3 autoturisme”, se menționează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE