Home / Invatamant / Concursuri de admitere la mai multe școli militare

Concursuri de admitere la mai multe școli militare

O carieră militară de succes începe într-un mediu al disciplinei, al valorilor şi normelor militare. Dincolo de cerinţele impuse de managementul resurselor umane pe linia selecţiei, tinerii care îmbrăţişează cariera militară trebuie să fie caracterizaţi de voinţă, determinare, competitivitate, angajare efectivă şi afectivă, curiozitate intelectuală şi dorinţă de lucru în echipă.

Pentru anul şcolar/universitar 2020-2021, Ministerul Apărării Naţionale organizează concursuri de admitere pentru ocuparea următoarelor locuri în instituţiile militare de învăţământ:Informaţii suplimentare privind criteriile generale și specifice de recrutare, probele de selecţie eliminatorii, examinarea medicală, conţinutul dosarului de candidat precum şi normele de organizare şi desfăşurare a examenelor de admitere se pot obţine la Biroul Informare Recrutare, cu sediul la Centrul Militar Județean Mureș, Târgu Mureş, strada Mihai Eminescu nr.29.

Telefon 0265-250.642; 0265-217.751.

E-mail: recrutare_mures@mapn.ro;

Facebook.com/ Centrul Militar Judeţean Mureş/

Facebook.com/Recrutare MApN.

(Comunicat de presă, Centrul Militar Județean Mureș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Inițiativă anti Covid-19! Doi antreprenori mureșeni lucrează la proiect care va ajuta la prevenirea transmiterii virusului!

Vadim Fîntînari și Ioan Plămădială sunt doi târgumureșeni cu start-up-uri, unul cu domeniul de activitate …