Arestați pentru mai multe infracțiuni de furt calificat. Nu le-a purtat noroc Valentine :) Justitie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 308 Vizualizări

Arestați pentru mai multe infracțiuni de furt calificat. Nu le-a purtat noroc Valentine :)

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au reţinut pentru 24 de ore, în 14 februarie a.c., trei bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Între timp, aceștia au primit, în instanță, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

 

La data de 14 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, cu sprijinul celor de ordine publică, au prins în flagrant delict, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 36 de ani, din Târgu Mureş şi Sângeorgiu de Mureş, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, de pe raza municipiului.

„În fapt, din cercetări a reieşit că în noaptea de 14 februarie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Târgu-Mureş, de unde ar fi sustras zece telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei, care a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, a rezultat faptul că la data de 09 februarie a.c., unul dintre bărbaţi, ar fi pătruns prin efracţie, într-un autoturism parcat pe raza municipiului Târgu Mureş, de unde ar fi sustras scule electrice, în valoare de aproximativ 5000 de lei”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al IPJ Mureș.

În aceeași zi, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

„Totodată, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele bărbaţilor în cauză.

Aceştia sunt bănuiţi că la data de 12 februarie a.c., pe timp de noapte, ar fi pătruns, tot prin efracţie, în incinta altei societăţi comerciale din Târgu Mureş, de unde ar fi sustras peste 900 de pachete de ţigări.

În urma descinderilor, poliţiştii au identificat şi ridicat bunurile sustrase, prejudiciul, în valoare de aproximativ 17.000 de lei, fiind recuperat integral şi predat persoanei vătămate”, se mai arată în comunicatul IPJ Mureș.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE