Stop joc în fotbalul european? 19 jucători infectați cu COVID-19 Externe
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 655 Vizualizări

Stop joc în fotbalul european? 19 jucători infectați cu COVID-19

Decizia Organizației Mondiale a Sănătății de a încadra COVID-19 în categoria pandemiilor are urmări negative și în fotbal, sport în care au fost depistați deja 19 fotbaliști infectați cu noul coronavirus.

În cursul zilei de vineri, UEFA a dat publicității un comunicat în care anunța că meciurile retur din UEFA Champions League și din Europa League, programate să se desfășoare săptămâna viitoare, nu vor mai avea loc.

În comunicatul emis, UEFA menționează că: „În lumina evoluției COVID-19 în Europa și având în vedere deciziile luate de guvernele din mai multe țări, toate meciurile de sub egida UEFA programate săptămâna viitoare au fost amânate. Alte decizii cu privire la momentul în care competițiile vor fi reluate, vor fi comunicate în timp util”.

Forul continental a anunțat și anularea tragerii la sorți pentru sferturile de finală în cadrul celor două competiții, eveniment care urma să aibă loc pe 20 martie.

Marți, 17 martie, reprezentanții UEFA vor decide într-o videoconferință, după discuții cu conducătorii celor 55 de asociații naționale, dacă turneul final al Campionatului European 2020 (care urma să se deruleze între 12 iunie și 12 iulie 2020, în 12 oraşe europene, inclusiv București) va fi sau nu amânat.

Conform calendarului inițial al desfășurării Campionatului European, patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020, trebuiau să aibă loc pe Arena Naţională din București: trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală.

Sub semnul îndoielii stă și jocul Islanda-România, programat pe 26 martie, zi în care ar fi trebuit să se joace meciurile din prima fază a play-off-ului pentru Euro 2020.

Ioan SANDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE