Home / Cultură / Actrița Elena Purea, invitat special la emisiunea live „Din vorbă-n vorbă“

Actrița Elena Purea, invitat special la emisiunea live „Din vorbă-n vorbă“

Pandemia Coronviruslui a văduvit  teatrele din România de spectatori, aceste fiind nevoite să găsească alte modalități de apropiere față de  publicul iubitor de teatru. Un astfel de demers  este și „Din vorbă-n vorbă“ , proiect al Companiei „Liviu Rebreanu“ din cadrul Teatrului Național din Târgu Mureș, care a debutat sâmbătă, 4 aprilie.

„Izolarea fizică stârneşte sentimente acute de dor, iar nostalgia după freamătul sălilor de teatru pline nu sunt de natură să ne binedispună. Dacă nu puteţi ajunge la actorii voştri preferaţi, vi-i aducem noi la domiciliu, în vervă şi cu chef de vorbă.Vă dăm întâlnire în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş cu un actor sau o actriţă care vă vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veţi putea adresa prin intermediul mesajelor. Prin proiectul  Din vorbă-n vorbă“, nu facem decât depăşim carantina cu voie bună şi energie pozitivă”, afirmă reprezentații  Companiei „Liviu Rebreanu“.

Elenei Purea, oaspete la „Din vorbă-n vorbă“

După ce  actorul Luchian Pantea a deschis seria emisiunilor live  „Din vorbă-n vorbă“, al doilea invitat va fi o actriță, în persoana Elenei Purea.

„Actriţă de forţă, dar dispunând de rezerve generoase de sensibilitate, mult umor şi un optimism de-a dreptul contagios, Elena Purea vă invită să vă împărtăşească din toate acestea (şi ceva surprize, bineînţeles) la o întâlnire ca-ntre prieteni. Vă aşteptăm sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.facebook.com/tntgm/)”, se arată în comunicatul   Companiei „Liviu Rebreanu“.

Foto: Bereczky Sándor.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Mașină răsturnată între Gornești și Periș (UPDATE)

Un nou accident pe șoselele din Mureș. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin intervin la …