Dorin Florea propune un ”pact politic” național Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1505 Vizualizări

Dorin Florea propune un ”pact politic” național

Primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a scris marți, 14 aprilie, pe pagina sa de Facebook, un text în care afirmă că în opinia sa politicienii din România ar trebui să facă un pact care să genereze ”o schimbare majoră în toate domeniile”.

”Trăim momente de mare impact social și economic și constat că suntem mereu în bătaia puștii și a vântului! Consider că acum este cel mai bun moment pentru schimbare! Este perioada propice reformelor, în domenii de maximă importanță pentru bunul mers al României și viitorul nostru.
Acum, mai mult ca oricând, trebuie făcut de urgență un pact politic, o înțelegere prin care politicienii să agreeze că o schimbare majoră în toate domeniile este necesară pentru țară, pentru rolul și viitorul acestei țări, nu numai în Europa, ci și în lume!
În primul rând trebuie făcută o reformă administrativă sănătoasă, radicală! E necesară, de asemenea, o reformă în educație, care să înlăture pentru totdeauna spoiala, falsul și plagiatul. Nu mai vorbesc de sănătate și multe alte sectoare ale vieții sociale, politice și economice, care trebuie schimbate de la rădăcini!
Orice persoană avizată, căreia chiar îi pasă de țara asta, poate constata cu ușurință care sunt vulnerabilitățile României, lacune de guvernare care au iești la iveală în această perioadă dificilă pe care o parcurgem din cauza pandemiei.”

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE