Cazare și masă asigurate de Primăria Sighișoara personalului medico-sanitar și din sistemul de protecție socială Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 197 Vizualizări

Cazare și masă asigurate de Primăria Sighișoara personalului medico-sanitar și din sistemul de protecție socială

Peste 100 de persoane, personal medico-sanitar și angajați din sistemul de protecție socială beneficiază de cazare și trei mese pe zi asigurate de Primăria Sighișoara pentru protejarea acestora, a familiilor lor precum și a celorlalți cetățeni.
Potrivit conducerii primăriei municipiului Sighișoara, pentru personalul medico-sanitar care interacționează cu pacienții se asigură cazare și masă în perioada repausului dintre ture sau gărzi, iar pentru personalul din centrele de protecție socială de pe raza municipiului asigurăm cazarea pe perioada de 14 zile de izolare preventivă la locul de muncă. Aceștia sunt cazați în hoteluri și spații de cazare din pensiuni asigurate de Primărie, pentru a nu expune la risc de infectare membrii familiei și comunitatea.
“Am asigurat cazare și masă nu doar pentru personalul medico-sanitar ci și pentru personalul angajat al Centrelor de îngrijire și asistență socială a persoanelor vârstnice și pentru Complexul de servicii pentru Copilul cu deficiențe neuropsihiatrice Sighișoara și personalul de la Centrul Creștin Social Medical de Zi. Ne-am asigurat că serviciile oferite sunt de calitate pentru aceste persoane care nu pot sta acasă pe perioada pandemiei pentru protejarea familiilor lor și a comunității”, a declarat Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighișoara.
Totodată, edilul șef al municipiului Sighișoara a mai precizat că în prezent ”contractarea unităților de cazare se face în funcție de solicitările din partea unității medicale și a unităților de protecție socială respectând prevederile ordonanțelor militare și a celorlalte acte normative în vigoare.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE