FOTO: O nouă misiune internațională pentru mureșeanca Maria Elena Casoni! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3992 Vizualizări

FOTO: O nouă misiune internațională pentru mureșeanca Maria Elena Casoni!

Premierul Ludovic Orban a participat joi, 30 aprilie, la îmbarcarea unei echipe de medici și asistenți români care va pleca în misiune în Republica Moldova pentru a sprijini personalul medical din această țară, aflat în prima linie de luptă împotriva epidemiei de coronavirus.

”Transmit aprecierea și respectul meu echipei medicale din România implicate în misiunea umanitară, împreună cu personalul medical din Republica Moldova, care acționează în combaterea COVID -19. În ședința de astăzi a Guvernului vom aloca o sumă importantă pentru o donație făcută Republicii Moldova, ce va consta în materiale, echipamente medicale și medicamente. Va fi vorba de 500 de mii de măşti FFP 2 şi FFP 3, 50 de mii de combinezoane, medicamente Plaquenil şi Kaletra, necesare pentru tratamentul pacienţilor de COVID. Prin această misiune suntem mai aproape de semenii noștri de peste Prut”, a declarat premierul României.

Din echipa de salvatori care s-a deplasat în Republica Moldova face parte și Maria Elena Casoni, asistentă medicală în cadrul SMURD Târgu Mureș, care a participat, recent, la o misiune similară în Italia, timp de 18 zile.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE