Home / Invatamant / UMFST Târgu Mureș pune la dispoziția învățământului preuniversitar spațiile sale didactice

UMFST Târgu Mureș pune la dispoziția învățământului preuniversitar spațiile sale didactice

În vederea sprijinirii învățământului preuniversitar din județul Mureș, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a hotărât punerea la dispoziția liceelor din județ a spațiilor didactice de care dispune Universitatea, respectiv amfiteatre, săli de curs, săli de seminarii, pentru desfășurarea în condiții de siguranță și cu respectarea normelor epidemiologice în vigoare a examenelor de bacalaureat și de capacitate.

”Propunerea a fost comunicată Inspectoratului Școlar Județean Mureș, care va evalua necesitățile existente la nivel de județ. Prin această decizie, Universitatea își reafirmă angajamentul de a fi parte a efortului colectiv pe care îl face întreaga societate în vederea rezolvării numeroaselor probleme pe care le-a indus actuala pandemie de COVID-19”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

(Redacția)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ludușul, o forță în Skandenberg-Armwrestling

În acest an, la 20 februarie 2021 s-a înființat Federația Română de Skandenberg Armwestling, act …