„Din vorbă-n vorbă“, cu actrița Georgiana Ghergu Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 421 Vizualizări

„Din vorbă-n vorbă“, cu actrița Georgiana Ghergu

Deşi perioada de izolare s-a încheiat, actorii Companiei „Liviu Rebreanu“ aşteaptă în continuare momentul în care vor putea evolua în fața publicului, în locul lor drag, scena de teatru. Până atunci, publicul poate ajunge la actorii lor preferați  prin intermediul emisiunii live „Din vorbă-n vorbă“.

„Vă dăm întâlnire în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş cu un actor sau o actriţă care vă vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veţi putea adresa prin intermediul mesajelor. Gazda episodului cu numărul opt al emisiunii live online „Din vorbă-n vorbă“ va fi Georgiana Ghergu. O ştiţi de la Campionatul de improvizaţie, o ştiţi interpretând roluri pline de culoare, efervescente şi surprinzătoare. Prezenţa ei pe scenă vă aduce un zâmbet pe buze, iar o seară petrecută în compania ei nu poate decât să vă umple de optimism şi de energie. Georgiana Ghergu alias Puşi vă invită să îi fiţi alături sâmbătă seara şi e nerăbdătoare să vă răspundă la întrebări”, se arată în comunicatul Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş.

Așadar, publicul este aşteptat sâmbătă, 23 mai, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.facebook.com/tntgm/) pentru  întâlnirea cu Georgiana Ghergu, actriţă a Companiei „Liviu Rebreanu“.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE