Prototip de termoscanare la Biblioteca Județeană Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Prototip de termoscanare la Biblioteca Județeană Mureș

Biblioteca Județeană Mureș, cu sprijinul companiei SVT Electronics Târgu Mureș, se aliniază normelor de siguranță și protecție prevăzute în contextul reluării activității, prin asigurarea aparaturii necesare termoscanării cititorilor.

Astfel, începând cu data de 25 mai, când Biblioteca se redeschide pentru public, în holul mare al Palatului Culturii din Târgu Mureș va funcționa Prism – un termometru non-contact, cu infraroșu, care acționează rapid și care nu necesită intervenția unui operator.

”Prism este un prototip de termoscanare, ușor de gestionat, adaptat nevoilor  stringente ale momentului. Având un display mare, rezultatul măsurătorii se poate citi de la distanță. Aparatul a fost deja testat în mai multe medii sociale – supermarket, SMURD Târgu Mureș și Hotel Concordia, urmând ca în scurt timp să fie livrat în toată țara. Prism este modul în care echipa de ingineri ai SVT Electronics Târgu Mureș – o companie cu capital privat, cu o experiență de aproape 15 ani în domeniul dezvoltării de echipamente electronice și cu peste 1.000 de parteneri în țară și în Europa – a înțeles că poate contribui la revenirea la normalitatea atât de mult așteptată de noi toți”, a transmis conducerea Bibliotecii Județene Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE