Eldi a lansat noul magazin online shop.eldi.ro Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 438 Vizualizări

Eldi a lansat noul magazin online shop.eldi.ro

Clienți Eldi Brtuăria, din Târgu Mureș și localitățile limitrofe, pot achiziționa produsele lor favorite și online, de pe https://shop.eldi.ro/ . Transportul este gratuit, iar comanda minimă e de numai 20 lei.
Detalii despre noul serviciu al celui mai mare producător de pâine și produse de patiserie din județ am primit de la Sandor Csongor, Director General Eldi Brutaria.
”Suntem bucuroși să vă anunțăm că am lansat canalul de vânzări online, un segment care încet încet devine noul normal și obicei de comandă, iar noi ne dorim să fim pregătiți și cât mai aproape de clienții noștri și potențiali clienți. Această lansare face parte din strategia noastră de viitor.
Pagina online este una atractivă, cu sortimentație integrală ELDI, iar în curând vom adăuga și alte articole din ceea ce găsiți și în magazinele de prezentare.
Sistemul de vânzari este gândit astfel încât procesul de achizitie parcurs de clienți să fie cât mai ușor și atractiv.
Pentru început, prin această platformă reușim să ajungem pe mesele tuturor locuitorilor din Târgu Mureș și zona limitrofă (Sântana de Mureș, Sâncraiu de Mures, Corunca și Livezeni), chiar și la cei care nu au în apropiere un magazin de prezentare Eldi.
Produsele sunt proaspete și de cea mai bună calitate”.
Transportul produselor comandate pe https://shop.eldi.ro/  este gratuit pentru o comandă minimă de 20 lei. Modalitatea de plată permite achitarea produselor atât numerar cât și cu cardul la livrare.

Florin Marcel Sandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE