Mureș: Cum a decurs proba de azi a Bacalaureatului Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Mureș: Cum a decurs proba de azi a Bacalaureatului

Absolvenții clasei a XII-a care au studiat într-o limbă a minorităților naționale (maghiară sau germană), au susținut marți, 23 iunie, proba scrisă la disciplina Limba și literatura maternă.

Potrivit informațiilor furnizate de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș, au fost prezenți 1.039 de candidați, 999 la limba maghiară și 40 la limba germană și nu s-au prezentat la examen 21 candidați.

”Niciunul dintre candidați nu a avut temperatura peste maximul admis”, a transmis conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, următoarele probe vor avea loc astfel: miercuri, 24 iunie – proba obligatorie a profilului, joi, 25 iunie – proba la alegere a profilului și a specializării, iar primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16.00 – 19.00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8.00 – 12.00, iar rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE