Vara asta mizează pe balerini! Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 594 Vizualizări

Vara asta mizează pe balerini!

Se pare că balerinii sunt acel tip de încălțăminte care nu se demodează niciodată și care, evident, au avut ca sursă de inspirație poantele balerinelor. Aceștia sunt purtați de femei de toate vârstele și sunt alternativa perfectă pentru cele care nu pot merge pe tocuri, dar vor să-și păstreze farmecul. Mai jos, găsești câteva idei de a-i purta:

 

La birou

Când vine vorba de stat mult timp în picioare sau prea mult pe scaun, o pereche de balerini reprezinta exact ceea ce ai nevoie. Îi poți combina cu o fustă creion și cămașă dacă ai ținută obligatorie la birou, dar și cu o rochie casual sau pantaloni și bluză dacă dress code-ul office îți permite. Foarte în trend în acest sezon sunt balerinii tip Mary Jane, cei care au baretă în față. Aceștia îți conferă ceva mai multă siguranță, adică nu prea au cum să iasă din picior în cazul în care s-au mai lărgit.

 

Party

Ți-ai făcut intrarea ca o divă pe tocuri, dar după nici o oră de stat în picioare simți că ai vrea să mergi acasă. În acest caz, ia cu tine în mașină, ca back-up, o pereche de balerini. Mai ales că poți opta pentru unii foarte eleganți, din catifea sau satin, cu accente metalice, sclipici, paiete sau pietre aplicate. Îi poți asocia excelent cu o fustă din tul sau tip pantalon și tricou simplu, dar și cu o rochie midi, cu imprimeuri jucăușe. Sau îi poți purta chiar și cu un costum de baie întreg. Mai ai nevoie de un machiaj diafan și o coafură șic, câteva bijuterii, o micro-geantă și ținuta e gata. În cazul în care pantofii cu toc au lăsat în urmă și bășici, e bine să ai cu tine plasturi pentru a remedia disconfortul și a putea să-ți continui seara fără stres.

 

În parc

Poți alege variantele cu talpa mai groasă, mai ales dacă ți-ai propus să faci o plimbare mai lungă. Aceste te vor salva de neplăcutele dureri de picioare sau de spate, cauzate de duritatea asfaltului. Îi poți combina cu o pereche de pantaloni scurți din denim și cu un tricou din bumbac sau o cămașă vaporoasă, tip rochie. Dacă îți plac ținutele albe și vrei să ai un look discret, nu uita că e important să alegi lenjerie de dama în nuanța pielii, nicidecum în aceeași culoare, cum poate te-ar tenta. Hainele cu imprimeuri colorate îți permit să folosești una dintre culorile  existente, iar cele negre se potrivesc excelent cu lenjeria în aceeași notă. Dacă mizezi pe pantaloni, trebuie să știi că nu este elegant să se vadă slipul, așa că o variantă cu talia mai înaltă te va scăpa de această problemă.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE