Mască obligatorie în spațiile publice! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4226 Vizualizări

Mască obligatorie în spațiile publice!

Purtarea măștii devine obligatorie în unele spații exterioare, începând din această noapte!

Prefectura Mureș a transmis astăzi o informare în cadrul căreia se specifică obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele aflate în anumite spații publice deschise de pe raza Județului Mureș. Decizia a fost adoptată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Conform comunicatului remis de prefectură, măsura intră în vigoare începând din această noapte, de la ora zero. Prevederile se aplică în diverse spaţii publice, cum ar fi spaţiile comerciale, instituţiile publice, stațiile de autobuz, autogări și peroane, pieţe.

Decizia se aplică și în ambulatoriile de specialitate, farmacii, în zonele de așteptare exterioare ale unităților spitalicești publice și private, în spațiile de așteptare situate în exteriorul unor entități publice și private care asigură servicii pentru populație.

Totodată, masca va fi purtată obligatoriu pe arterele pietonale intens frecventate de pe raza județului Mureș, în toate zonele de promenade și în spațiile publice deschise aferente obiectivelor turistice.

De la obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile menționate anterior, vor fi exceptați copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

N.S.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE