7 aspiranți la fotoliul de primar al municipiului Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1656 Vizualizări

7 aspiranți la fotoliul de primar al municipiului Reghin

În cursul zilei de azi, 19 august, Biroul Electoral de Circumscripție Nr.2 Reghin a anunțat lista candidaților pentru funcția de primar și consilier local. În ordine cronologică a depunerilor candidaților, cei care aspiră la fotoliul de primar al municipiului Reghin  sunt Toncean Gabriel Sebastian – PNL, Márk Endre Dezső – UDMR, Cheregi Ioana – candidat independent, Târnăveanu Sorin – ADN, Pușcaș Alexandru – Partidul Verde, Păcurar Alin-Romulus – PRO România, Pui Dragoș Cristian – PSD – ALDE.”La îndeplinirea termenului limită de depunere a candidaturilor avem emise de Biroul Electoral de Circumscripție Nr.2. Reghin un număr de 19 hotărâri de admitere a candidaturilor dintre care 2 au fost anulate de către instanțele de judecată. Prin hotărârea instanțelor de judecată o hotărâre a fost anulată iar o altă hotărâre a fost anulată în parte. A fost anulată hotărârea de admitere a candidaturii lui Maria Precup la funcția de primar, cea de-a doua este practic hotărârea în care Maria Precup este pe lista candidaților la funcția de consilier local din partea Alianței PSD-ALDE, în consecință fiecare candidat de pe listă urcă cu un loc. Prin urmare avem un număr de 7 candidați la funcția de primar al municipiului Reghin și candidaturi la funcțiile de consilier local depuse din partea alianțelor și partidelor politice.”a precizat Marius Mera, membru în comisia personalului auxiliar de pe lângă Biroul Electoral de Circumscripție Nr.2. Reghin.

În ce privește listele pentru Consiliul Local Reghin,  acestea au fost depuse de formațiuni  sau alianțe politice constituite la nivel de Reghin, Partidul Oamenilor Liberi (POL), Alianţa USR PLUS, Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) și  Partidul Mişcarea Populară (PMP

„Au fost depuse şi liste pentru Consiliul Local din partea formaţiunilor politice care reprezintă sau susţin candidaturile de primar. De asemenea mai sunt formaţiuni politice care nu candidat desemnat pentru funcţia de primar, dar au depus liste cu candidaţi pentru Consiliul Local: Partidul Oamenilor Liberi (POL), Alianţa USR PLUS, Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), Partidul Mişcarea Populară (PMP)” a precizat Marius Mera, membru în comisia personalului auxiliar de pe lângă Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Reghin”, a declarat Marius Mera.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE