Program postuniversitar nou la UMFST Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1541 Vizualizări

Program postuniversitar nou la UMFST Târgu Mureș

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFT) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș au anunțat miercuri, 9 septembrie, faptul că Centrul de Pregătire Psihopedagogică Medico – Farmaceutică din cadrul universității, va face în perioada următoare înscrieri la programul postuniversitar ,,Noi tehnici de predare și evaluare în disciplinele medico – farmaceutice”.

,,Programul vizează dezvoltarea, actualizarea, aprofundarea, și perfecţionarea unor competenţe și unități de competență ale cadrelor didactice universitare din instituții de învățământ superior medico-farmaceutic, dar se adresează și altor persoane interesate de ocuparea unor posturi didactice în învățământul superior medico-farmaceutic, în conformitate cu precizările din Standardele specifice ARACIS, Comisia de specialitate Nr. 12, Științe medicale, ediția 2016”, au transmis reprezentanții UMFST Târgu Mureș.

Detalii despre program

Programul se adresează persoanelor interesate de a ocupa un post didactic în cadrul UMFST, cadrelor didactice interesate de a promova un post didactic superior în UMFST, doctoranzilor universității, dar și cadrelor didactice din alte instituții de învățământ, care au programe de studii în domeniul Sănătate, putându-se constitui într-o formă atestată și avizată de MEC, de conferire a unor competențe didactice suplimentare.

Durata unei serii de formare este de circa 3 luni, structurată în 6 module, iar forma de învățământ este cea de cursuri cu frecvență, în limba română, însă, din cauza situației epidemiologice, activitățile didactice se vor desfășura online. În urma promovării celor 6 module, se va elibera un certificat de atestare a competențelor profesionale, specifice profesiei de cadru didactic universitar din domeniul Sănătate, programul oferind absolvenților 30 de credite ECTS.

Perioada de înscriere este 21 septembrie – 9 octombrie, în camera 233, etaj II, clădirea principală a UMFST, iar taxa de participare pentru cei care nu sunt cadre didactice titulare la UMFST este de 1.500 de lei.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE