Sofalvi Sándor-Szabolcs, victorie netă la primăria Sângeorgiu de Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 895 Vizualizări

Sofalvi Sándor-Szabolcs, victorie netă la primăria Sângeorgiu de Mureș

4433 de locuitori cu drept de vot din comuna Sângeorgiu de Mureș s-au prezentat duminică, 27 septembrie pentru a alegerea primarul pentru următorii partru ani. În cursa electorală s-au înscris 5 candidați, Sofalvi Sándor-Szabolcs (UDMR), Ioan Sergiu Brefelean (PSD), Valer Irimie Babă (PNL), Ștefan Ioan Mureșan (PMP), Ioan Matei (ALDE)

În urma celor 4320 de voturi liber exprimate, actualul primar, Sofalvi Sándor-Szabolcs a întrunit un număr de 3732 de voturi, obținând astfel un nou mandat de primar al comunei Sângeorgiu de Mureș. La mare distanță de învoingător s-au situat  Ioan Sergiu Brefelean (PSD) – 223 voturi, Valer Irimie Babă (PNL) – 172 voturi, Ștefan Ioan Mureșan (PMP)-169 voturi și Ioan Matei (ALDE)-24 de voturi.

Consiliul Local rezultat ca urmare a votului de duminică este format din 12 consilieri UDMR, 2 consilieri PSD și PNL, și un consilier independent în persoana  Marianei Opriș

„Mulțumesc sângeorzeni, cotușeni și tofăleni că și după patru ture de alegeri din ultimii 12 ani aveți încredere în mine Dumnezeu să binecuvânteze comuna noastră!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Sofalvi Sándor-Szabolcs.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE