În Promenada Mall de ai cumpărat, premii ai câștigat! Beauty
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1131 Vizualizări

În Promenada Mall de ai cumpărat, premii ai câștigat!

Câștigă unul din cele peste 100 de vouchere de cumpărături valabile în magazinele din Promenada Mall

 

Dacă până acum aruncai, pierdeai sau rupeai bonurile de cumpărăruri, de acum e timpul să le păstrezi cu grijă. În perioada 9 – 31 octombrie 2020, cumpără produse în valoare de minim 100 lei în oricare din magazinele din Promenada Mall,  accesează site-ul https://tombola.promenadamallmures.ro/tombola-ro/  și înscrie informațiile de pe bonul fiscal precum și datele tale de contact. Ai șansa să câștigi unul din cele peste 100 vouchere de cumpărături/gift card-uri în valoare totală de peste 30.000 lei.

 

Îți propunem 5 recomandări pentru a-ți maximiza șansele de câștig:

 

Cheia reușitei: înregistrează imediat bonul fiscal

Intră pe site-ul https://tombola.promenadamallmures.ro/tombola-ro/ și înregistrează CIF-ul de pe bonul fiscal de îndată ce ai făcut cumpărăturile. Pune bonul în portofel și așteaptă telefonul nostru prin care te informăm că ai câștigat un Gift Card. Desigur, poți participa cu mai multe bonuri.

 

Cumpără de minim 100 lei

Înainte de a ajunge la casierie, calculează valoarea produselor. Dacă nu ai reușit să însumezi 100 lei, completează lista de cumpărături cu un pachet de gumă, o apă minerală sau poate un ziar. Așa, poți fi sigur că ai șansa să participi la tombolă și să câștigi un super voucher de cumpărături.

 

Cu cât mai multe bonuri, cu atât mai multe șanse de câștig

Nu ezita să înregistrezi bonul fiscal chiar dacă valoarea acestuia e mai mare de 100 lei. Ecuația este simplă: mai multe bonuri înregistrate mai multe șanse de câștig.

 

Începe să faci cumpărăturile pentru Crăciun
Da, știm că sună ciudat, dar Crăciunul chiar se apropie. Dacă faci cumpărurile de pe acum, luna decembrie te va surprinde relaxat(ă) și calm(ă).  Mai mult, dacă înregistrezi bonurile, poate îți vei face și ție un cadou. Cu Gift Card-ul primit îți poți cumpăra acea haină sau pereche de cizme pe care o visezi de mult timp. Meriți, nu?

 

O nouă săptămână, noi șanse de câștig

Tu te poți înscrie la tombolă în perioada 9 – 31 octombrie, noi vom acorda premii săptămânale! Nu uita: fiecare bon fiscal înregistrat poate fi câștigător. Magazinele de la care poți câștiga vouchere de cumpărături sunt: Best Line, Deichmann, Diverta, Kendra, Kenvelo & Timeout, Lee Cooper, Marrionaud,  Media Galaxy, New Yorker, Orsay, Samsonite, Sense, Takko, Tom Tailor și Vitamix.

Valoarea totală a premiilor pe care le acordăm este de 30.000 lei.

Intră pe site-ul https://tombola.promenadamallmures.ro/tombola-ro/  și înscrie bonul acum!

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE