Platforma Matlab, activă din nou! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Platforma Matlab, activă din nou!

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș au transmis marți, 13 octombrie, faptul că platforma Matlab este din nou activă pentru studenți și cadre didactice, până la data de 30 noiembrie, iar modulele pentru învățare online până la data de 31 octombrie.

,,Față de facilitățile anterioare, de curând au fost adăugate modulul Simulink pe platforma Matlab on-line (https://matlab.mathworks.com/ ) și platforma de pregătire online (http://matlabacademy.mathworks.com – găsiți modulele active după parcurgerea cărora se obțin certificări extrem de utile pentru încurajarea studiului individual al studenților și, de ce nu, al cadrelor didactice interesate)”, au transmis reprezentanții Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației.

Accesul la platforma online se realizează pe baza adresei de email instituționale, iar cei care s-au înregistrat în primăvară pot utiliza conturile existente. Drepturile de utilizare a software-ului din suita Mathworks sunt acoperite de licența de tip Campus – Wide License, ceea ce oferă dreptul oricărui student, cadru didactic sau personal UMFST să acceseze platforma online sau să descarce și să instaleze software-ul pe sistemul personal.

Adresa pentru înregistrarea conturilor noi este următoarea: https://www.mathworks.com/mwaccount/register?uri=https%3A%2F%2Fwww.mathworks.com%2Fmwaccount%2F.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE