Cum să cumpărați un sandwich maker Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 364 Vizualizări

Cum să cumpărați un sandwich maker

De ce v-ați pierde timpul făcând pâine prăjită sau sandvișuri la cuptor sau aragaz, crescând șansele de a vă arde mâinile, dacă puteți lăsa un aparat să facă asta pentru dvs.?

Un aparat de sandvișuri sau un sandwich maker este un electrocasnic compact care vă permite să faceți sandwishuri la grill, precum și prăjite, conform cerințelor dvs. Indiferent dacă doriți să faceți un sandviș cu legume sau o versiune cu pui la grătar, puteți folosi un aparat de făcut sandvișuri, în loc să vă chinuiți cu un toaster sau cuptor.

Un sandviș poate funcționa cel mai bine ca opțiune de mic dejun și chiar ca variantă pentru gustări de seară. Este una dintre cele mai ușoare și versatile rețete de preparat, perfecte atât pentru cei tineri, cât și cei mai în vârstă din familie.

99% dintre mame și cei ocupați de birou preferă aceste aparate pentru sandvișuri, pentru a le oferi gustările somptuoase pe care și le doresc. Acestea ajută la prepararea de sandvișuri de pui, sandvișuri de legume, sandvișuri la grătar și multe alte delicii folosind felii de pâine și umpluturi delicioase. De asemenea, acestea oferă tinerilor șansa de a experimenta cu gătitul și reduc volumul de muncă, într-o mare măsură.

Iată câteva dintre punctele cheie care vă pot ajuta să cumpărați un sandwich maker potrivit.

Acoperire ceramică

Când cumpărați un aparat de sandwich, optați pentru o variantă de înaltă calitate, care are un strat ceramic. Acoperirea ceramică este în general netoxică, împiedică eliberarea oricărei forme de gaz care poate influența calitatea sandvișului și vă ajută să vă asigurați că sandvișul este sigur pentru consum. În acest fel, puteți avea sandvișuri sănătoase și gustoase pentru dvs. și familia dumneavoastră.

Funcționare automată

Cum funcționează un sandwich maker? Acestea au bobine metalice ce, odată pornite, produc radiații infraroșii pentru a încălzi pâinea. Aceste aparate au setări diferite pentru a vă ajuta să personalizați măsura în care pâinea este prăjită.

De unde știți dacă sandwich-ul este perfect gătit? Cu un aparat automat de sandwich-uri, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la controlul constant asupra procesului de prăjire a sandwich-urilor. Dacă cumpărați unul cu funcționare automată, acesta va avea o lumină LED care permite aparatului să se oprească de îndată ce se termină procesul de preparare a sandwich-ului. Alegeți o variantă care are un indicator pentru finalizarea procesului. Acest lucru vă permite să efectuați mai multe sarcini în același timp, fără grija ca sandwichul să fie ars. Un sandwich maker poate fi unul dintre cele mai simple aparate de gătit de folosit din bucătărie, atâta timp cât selectați tipul perfect.

Controlul înălțimii

Uneori, poate vă doriți un sandviș cu trei straturi, la fel ca cele găsite la restaurant. Dacă doriți să faceți o variantă mai sănătoasă a unui sandviș consistent, puteți face acest lucru cu ușurință cu ajutorul unui aparat de sandvișuri care vine cu control al înălțimii. Vă permite să reglați înălțimea aparatului la dimensiunea sandwich-ului dvs., astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la scurgeri sau la presarea prea puternică a sandwich-ului.

Touch Safe

Când cumpărați aparate de gătit, cumpărați-le pe cele care asigură o funcționare în siguranță. Acest lucru este valabil și pentru aparatul de sandvișuri, deoarece nu ați dori să ajungeți cu degetul ars în timp ce încercați să scoateți sandwich-ul fierbinte din aparat. Alegeți întotdeauna un model Touch Safe, care are mânerul rece, astfel încât să îl puteți ține cu ușurință, chiar și în timp ce este fierbinte.

În afară de aceasta, aparatele de gătit trebuie să asigure întotdeauna un proces ușor de curățare. În ceea ce privește un aparat de sandvișuri, vor exista o mulțime de firimituri împrăștiate în jur, dacă nu cumpărați o variantă ușor de întreținut, antiaderentă, care poate fi curățată cu un șervețel sau o cârpă umedă.

Tipuri de sandwich maker

Aparat clasic de sandvișuri

Aproape toate aparatele de sandvișuri au plăci detașabile. Aceasta este o caracteristică importantă, deoarece ajută la curățarea ușoară. Este evident că nu doriți să clătiți corpul aparatul de sandvișuri, deoarece va avea ca rezultat deteriorarea părților interne.

Cu cât numărul de felii este mai mic, cu atât va consuma mai puțină energie. Există aparate de sandvișuri de mare putere, care se încălzesc rapid și fac sandwich-urile mult mai rapide, economisindu-vă astfel timpul. Veți observa că majoritatea producătorilor de sandvișuri consumă în jur de 700-750 W.

Aparatul clasic de sandvișuri poate prăji până la 8 felii. Depinde de modelul pe care îl alegeți. Este mai bine să alegeți o suprafață antiaderentă, care poate fi curățată cu ușurință. În plus, dacă faceți un sandviș cu brânză, acesta nu se va lipi de suprafață. Aparatele de sandvișuri au plăci diferite, cum ar fi plăcile pentru grătar, plăcile antiaderente și plăcile pentru sandwich. Unele vin și în combinații.

Unele aparate de sandvișuri au setări de căldură reglabile, însă nu multe vin cu această caracteristică. Cu aceste setări, puteți personaliza cât de fierbinte sau crocant doriți să fie sandwich-ul dvs. Majoritatea aparatelor de sandvișuri au de obicei indicatori de lumină roșie și verde. Lumina verde este indicatorul că sandwich-ul dvs. este gata să fie servit.

Funcțiile pot diferi, în funcție de marcă și preț. Anumite aparate de sandvișuri pot doar să prăjească pâine, în timp ce alte aparate oferă atât funcții de prăjire, cât și de grătar. Unele modele de ultimă generație vor oferi funcții de grătar, prăjire și vafe. Cu cât prețul va fi mai mare, cu atât funcțiile vor fi mai complexe.

Presă Panini

Dacă sunteți un iubitor al diferitelor tipuri de pâine și doriți să experimentați niște gustări minunate, atunci utilizarea unei prese Panini este o alegere mai bună. Adăugați câte umpluturi doriți, pentru a obține cea mai bună gustare pentru dvs.

V-ați plictisit de sandvișuri cu brânză? Încercați diferite rețete cu fructe, legume, carne, fructe de mare și ouă! Ce ziceți de un sandviș de ciocolată umplut cu căpșuni? Sau pregătiți o omletă cu o mulțime de ciuperci și brânză!

În cazul unui aparat de sandwich-uri, feliile și cantitatea de umpluturi sunt limitate. Trebuie să fiți atent și cu grosimea. O presă Panini vă permite să adăugați orice cantitate de umplutură doriți. Pâinea se prăjește corespunzător și interiorul se gătește complet. Deoarece presa Panini poate găti o cantitate mare, aceasta este echipată cu plăci grele. Liniile grill sunt bine formate pe pâinea prăjită și o fac crocantă și gustoasă.

Cu un aparat de sandwich-uri, forma și dimensiunea feliilor de pâine sunt limitate. Dar o presă Panini are un spațiu mare, potrivit pentru a menține lucrurile aranjate, indiferent de cantitatea de ingrediente pe care le folosiți.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE