Home / Invatamant / Rezidențiat în condiții speciale la Târgu Mureș

Rezidențiat în condiții speciale la Târgu Mureș

Pentru Concursul național de rezidențiat care se va desfășura duminică, 15 noiembrie, în Centrul universitar Târgu Mureș s-au înscris un număr de 1.033 candidați dintre care 544 candidați pentru domeniul Medicină, 234 candidați pentru domeniul Medicină dentară și 255 candidați pentru domeniul Farmacie, a anunțat vineri, 13 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

”Concursul se va desfășura în 3 locații diferite: sălile Hotelului Imperial (Medicină), Sala sporturilor (Medicină dentară) și Centrul de evenimente RAB (Farmacie), respectând cu strictețe regulile de triaj epidemiologic, de distanțare și de siguranță sanitară. Candidații care vor avea, la intrarea în sală, temperatura peste 37,3 grade C, vor susține examenul în spații special destinate. Universitatea și Comisia locală de rezidențiat au luat toate măsurile necesare pentru a asigura condiții optime atât din punct de vedere epidemiologic dar și pentru desfășurarea examenului în condiții de maximă corectitudine și de egalitate de șansă pentru fiecare dintre candidați. În același timp, s-a avut în vedere ca membrii comisiilor, supraveghetorii și întregul personal tehnic să poată participa la această acțiune importantă, în condiții de maximă siguranță. Le urez mult succes candidaților la concursul de duminică!”, a transmis prof. dr. Leonard Azamfirei.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Brațul mort” din Luduș, populat cu pește

Brațul inactiv al râului Mureș are, în zona orașului Luduș, o suprafață de 70.000 de …