Home / Administratie / Modernizare de străzi în Sfântu Gheorghe – Iernut

Modernizare de străzi în Sfântu Gheorghe – Iernut

Reprezentanții Primăriei orașului Iernut anunță publicul interesat asupra faptului că a fost luată decizia de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,,Modernizare străzi în satul Sfântu Gheorghe, orașul Iernut”, propus a fi amplasat în județul Mureș, oraș Iernut, sat Sfântu Gheorghe.

Publicul interesat poate trimite comentarii sau observații la proiectul deciziei în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina APM Mureș, prin poștă, la adresa APM Mureș, strada Podeni, numărul 10, Târgu Mureș, la adresa de e-mail office@apmms.anmp.ro sau prin fax, la numărul 0265-314.985.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Festival privind celebrarea artiștilor și a oamenilor de cultură

Teatrul 3g HUB, în parteneriat cu Asociația K’arte și Noiseloop Studio, vor organiza, în perioada …