Home / Administratie / Rapoarte de activitate cerute de conducerea ANAF pentru circa 2.000 de șefi din agenție

Rapoarte de activitate cerute de conducerea ANAF pentru circa 2.000 de șefi din agenție

Conducerea ANAF a solicitat rapoarte de activitate pentru anul 2020 de la persoanele cu funcții de conducere din ANAF, până la nivel de șef de serviciu, potrivit informațiilor Profit.ro. Rapoartele trebuie să includă și obiectivele acestora pentru perioada următoare, structurate pe luna ianuarie, primul trimestru și întreg anul 2021.

Potrivit aceleiași surse, în ANAF, circa 10% dintre cei aproximativ 22.000-23.000 de angajați au funcții de conducere. Șefii trebuie să declare obiectivele pe care și le propun pentru anul acesta, precum și impactul pe care îl vor avea asupra administrării fiscale și a colectării veniturilor. În trecut, astfel de rapoarte întocmeau, de obicei, doar persoanele cu funcții înalte în ANAF. Rapoartele trebuie întocmite și transmise până, cel târziu, pe 13 ianuarie de către toți angajații cu funcții de conducere din centrală, dar și din teritoriu. Potrivit unei circulare transmise de președintele ANAF, Mirela Călugăreanu, rapoartele trebuie să aibă maximum patru pagini, două pentru activitatea de anul trecut și două pentru obiectivele de anul acesta. Conducerea ANAF va transmite Ministerului Finanțelor un material de sinteză referitor la activitatea de anul trecut și la prioritățile pentru 2021.

Din informațiile Profit.ro, rapoartele transmise de șefii din ANAF, în formate pdf și word, vor ajunge, de asemenea, la Ministerul Finanțelor. Anul 2020 a fost unul dificil pentru ANAF, cum de altfel a fost pentru cam toată lumea, în contextul efectelor pandemiei de coronavirus, însă a forțat o accelerare a proceselor de trecere în online a serviciilor de administrare fiscală. De asemenea, un număr mare de angajați ai Fiscului lucrează în regim de telemuncă.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Șase intervenții ale ISU Mureș în doar 24 de ore!

Reprezentanii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ,,Horea” al județului Mureș au informat miercuri, 20 …