Organizațiile studențești, reacție la eliminarea gratuității transportului Invatamant
  • redactia
  • 2 comentarii
  • 133 Vizualizări

Organizațiile studențești, reacție la eliminarea gratuității transportului

Reprezentanții Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România au anunțat marți, 9 februarie, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, faptul că Liga Studenților Români din Străinătate, Uniunea Națională a Studenților din România, Federația Asociațiilor Studenților din România și Uniunea Studenților din România au luat act de inițiativa de eliminare a facilităților privind transportul în comun acordate studenților din România.

,,Atragem atenția asupra lipsei de transparență a acestui proces, în condițiile în care măsurile recent propuse, ce afectează direct studenții, nu au fost discutate cu organizațiile reprezentative. Ne manifestăm dorința de a remedia acest lucru, atât continuând să stăm la dispoziția autorităților pentru a dezbate subiectele de interes pentru studențimea din România, cât și în speța de față. În vederea soluționării acestei situații, am trimis adrese către Premierul României și Ministrul Transporturilor, în care ne manifestăm dorința pentru un dialog deschis și transparent cât mai curând. Totodată, în adrese am subliniat interesul nostru pentru o serie de măsuri compensatorii”, se menționează în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Greu de crezut ca studentii veniti in Tg.Mures au nevoie de bani pentru transport vazand autoturismele lor care se ingramadesc cu sutele in cartierele Cornisa si 7 Noiembrie.

    • Eu sunt de acord ca elevii in perioada studiilor, excluzand vacantele, sa beneficieze de abonament gratiut la transport comun.
      As propune pentru penionari sa li se faca un abonament cu curse limitate. respect persoanele in varsta ca au muncit o viata intreaga, am si eu mama care beneficiaza de gratuitate dar m se pare totusi ca sunt prea putini calatori care contribuie la plata biletelor

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE