Razie de amploare a Poliției Rutiere Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 622 Vizualizări

Razie de amploare a Poliției Rutiere Mureș

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au acționat sâmbătă, 20 februarie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, în sistem cascadă, în colaborare cu polițiști rutieri din județul Harghita.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, activitățile desfășurate au vizat și verificarea legalității efectuării transportului de persoane, dar și a modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane.

”Au fost utilizate atât echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospeciale și aparatele portabile, model TruCAM, pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală, cât și aparate etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. În cadrul acțiunii, pentru neregulile constatate, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au aplicat 210 sancțiuni contravenționale, dintre care 179 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform Legii nr. 55/2020, 28 reprezentând alte abateri la regimul rutier. De asemenea, aceștia au reținut 15 permise de conducere, dintre care 14 pentru viteză și 1 pentru alte abateri, fiind retrase 6 certificate de înmatriculare”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE