VIDEO-INTERVIU: Activitatea Palatului Copiilor din Târgu Mureș pe timp de pandemie Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 517 Vizualizări

VIDEO-INTERVIU: Activitatea Palatului Copiilor din Târgu Mureș pe timp de pandemie

Iolanda Cătinean, directoarea Palatului Copiilor din Târgu Mureș, a prezentat marți, 23 februarie, starea activității din cadrul Palatului, care a trecut prin anumite schimbări din pricina pandemiei COVID-19.

Adaptare la activități online

Activitatea din cadrul Palatului Copiilor din Târgu Mureș s-a desfășurat, într-o mare măsură, în mediul online, mediu care a devenit un impediment atât pentru copii, cât și pentru profesori, în special în realizarea activităților practice, precum: teatru, coregrafie, muzică.

,,În perioada pandemiei, în mare parte a timpului, Palatul Copiilor și-a desfășurat activitatea online, chiar și acum suntem în scenariul galben, asta înseamnă că o parte din elevii noștri intră la activitățile online, nu participă fizic, lucru care este destul de greu și pentru noi și pentru ei, având în vedere că suntem o instituție de activități extrașcolare”, a precizat Iolanda Cătinean, directoarea Palatului Copiilor din Târgu Mureș.

,,Am suferit foarte mult în această perioadă, trebuie să recunosc. Dacă îmi dați voie, chiar le-aș mulțumi părinților și elevilor care au intrat online la activitățile Palatului. În numele colegilor mei, le mulțumim că au fost alături de noi în perioada grea și ne-au ajutat în acest fel să depășim și noi, să nu ne simțim frustrați că nu avem elevi în online. Este dificil să desfășori activități artistice în sistem online și mă refer aici la tot ce înseamnă, muzică, dans, teatru. Sunt activități care nu se pretează pentru online, dar colegii mei au încercat să îi mențină atenți pe copii și să nu-i îndepărteze de Palatul Copiilor”, a mai precizat Iolanda Cătinean.

Mulțumiri părinților și copiilor

Directoarea Palatului Copiilor din Târgu Mureș nu a încheiat înainte de a le transmite un mesaj de suflet tuturor copiilor și părinților acestora, care au reprezentat un sprijin esențial pe tot parcursul activității desfășurate în cadrul instituției.

,,Le mulțumim pentru tot ce au făcut, nu numai în această perioadă a pandemiei, ci de când lucrăm noi în acest Palat al Copiilor. Le mulțumesc pentru încrederea cu care întotdeauna au luat parte la activitățile noastre și îi așteptăm cu mare drag, să se reîntoarcă și acei elevi care au ales în continuare să rămână în online. Îi așteptăm cu drag la Palat și sperăm că vor veni și zile mai bune”, a transmis Iolanda Cătinean.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE