Votați pentru Ema, tânăra și talentata pianistă din Reghin Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1281 Vizualizări

Votați pentru Ema, tânăra și talentata pianistă din Reghin

Emanuela Șerbănați Villalva Briones, o tânără și talentată pianistă din Reghin participă la concursul Piccolo Piano Talents 2021 organizat  Asociația pentru Dezvoltarea Creativă a Copiilor Piccolo din Sremska Mitrovica, Serbia.

Emanuela este elevă în clasa a VI-a și studiază pianul cu  profesoara  Lavinia Zanfir, alături de care a obținut deja numeroase premii la concursuri importante, naționale și internaționale: Marele Premiu la concursul internațional “Clara Peia” și Trofeul “Clara Peia” 2016, apoi Medalia și Marele Premiu FISP la Festivalul Internațional “Sabin Pautza” de la Reșița. Tot la Reșița și-a făcut debutul cu orchestra. În Ungaria a câștigat de 3 ori Aurul și, anul trecut, Marele premiu, fiind invitată să participe la Festivalul “Les Pianos Folies” din Franța.

În cadrul competiției Piccolo Piano Talents 2021 Ema participă în cadrul Categoriei F / concurenți născuți în 2007 , unde concurenții aleg să interpreteze un recital  de  până la 12 minute. Ema  a ales pentru acest concurs creații muzicale semnate de compozitorii Serghei Vasilievici Rahmaninov, Carl Czerny și Frédéric Chopin.

https://www.youtube.com/watch?v=TkK-KiKSK4M

„Dragi prieteni, Emanuela Șerbănați este elevă în clasa a VI-a, la Secția de Muzică și Arte plastice a Școlii Gimnaziale “Augustin Maior” din Reghin. Emanuela este un copil căruia Dumnezeu i-a dat în dar mult talent muzical, hărnicie, perseverență, dragoste pentru muzică și mai ales părinți care o susțin în demersul ei de a deveni pianistă. Eu sunt fericită să-i fiu profesoară! Postarea aceasta o fac cu rugămintea să apreciați în număr cât mai mare video-ul, pe canalul youtube (nu aici, pe FB) cu un like. Dacă va strânge un număr suficient de like-uri va primi un premiu (în plus ) reprezentând o mică încurajare financiară”, a fost mesajul transmis de Lavinia Zanfir, profesoara de pian a tinerei Șerbănați Villalva Briones Emanuela

Concursul Piccolo Piano Talents este destinat copiilor cu vârsta sub 15 ani și este conceput pentru a sprijini copiii care dedică timp învățării să cânte la pian în acest timp de informare rapidă.

O puteți ajuta pe acordându-i un vot aici: https://strawpoll.com/e68bugzbv,

Se poate vota și astăzi, 27 martie, iar câștigătorii vor fi anunțați în cursul zilei de duminică, 28 martie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE