Home / Administratie / Acțiuni de salubrizare a zonelor de agrement și sport la Târgu Mureș

Acțiuni de salubrizare a zonelor de agrement și sport la Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook luni, 12 aprilie, faptul că echipaje de salubritate întreprind acțiuni de curățire a Platoului Cornești, a Grădinii Zoologice și a Complexului ”Weekend”. Printre altele, prioritatea constă atât în întreținerea gazonului și curățarea zonelor de promenadă și sport, cât și în identificarea obiectivelor de jaocă pentru copii care necesită reparații.

„Un Târgu Mureș curat! Echipaje de la salubritate efectuează activități de curățenie la Platoului Cornești, la Grădina Zoologică și la Complexul ”Weekend”. Întreținerea gazonului, curățarea pistei de alergat, a suprafețelor de promenadă și nu în ultimul rând, inventarierea obiectelor de joacă ce necesită reparații, constituie principalele lucruri ce le avem în vedere. Curățenia este în curs, vă rugăm să aveți răbdare”, a transmis Soós Zoltán.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COVID-19: Cifrele zilei în județul Mureș

Față de ziua precedentă, în județul Mureș a fost înregistrat un caz nou de coronavirus, …