Home / Rezidenţial / Ama Residence. Continuăm dezvoltarea în cartierul Unirii.

Ama Residence. Continuăm dezvoltarea în cartierul Unirii.

Complexul AMA Residence trece la următoarele etape de dezvoltare. Maco Construct, compania care a dezvoltat proiectul, are în plan construirea altor noi complexe de apartamente, în anii ce urmează. Detalii despre proiect ne-a oferit arh. Cristian Glăja, reprezentantul firmei de proiectare, SC Domus SRL:
”Imobilele propuse au un regim de înălțime P+3+M, iar apartamentele sunt diversificate 1,2,3 și 4 camere, inclusiv penthouse-uri, cu terase generoase.
Locuințele au prevăzute parcări, locuri de joacă și odihnă în zonă ferită de circulație.
Ne-am străduit să păstram nivelul maxim pentru confortul locatarilor.
Tot ansamblul este proiectat pentru un grad ridicat de confort și prin armonizarea, atât arhitecturală cât și funcțională, a diferitelor etape.
Ca noutate, pentru etapa 5 avem prevăzute parcări sub clădire, în spațiu semi-închis, în conformitate cu noile reglementări la nivelul municipiului.
Ne pregătim inclusiv cu etapa 6, unde vom aduce ceva diferit ca tip de locuire.
Ama Residence, etapa 4 și 5, continuă dezvoltarea armonioasă, pe strada Vasile Săbădeanu. Străzile propuse vor avea două benzi de circulaţie de 3 metri fiecare şi trotuare de 1,5 metri pe o parte. Pe trotuare se va monta iluminatul stradal.”

Complexul este amplasat în cartierul Unirii, într-o zonă foarte bună, ferită de aglomerație, dar totuși cu acces facil la drumul principal. Ama Residence se află la doar câteva sute de metri de podul care leagă cartierul Unirii de strada Călărașilor.
AMA Residence 4 și 5 vin după alte trei proiecte ale dezvoltatorului, duse la bun sfârșit: 40 case pe două niveluri, predate la cheie, în etapa I, și 18 blocuri P+2+M, 252 apartamente cu două camere, în etapele 2 și 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

În contextul în care la 1 iulie 2021 se încheie perioada de aplicare a reducerii …