Cămătari reținuți de Poliția Mureș Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9406 Vizualizări

Cămătari reținuți de Poliția Mureș

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Iernut, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat miercuri, 19 mai, o percheziție domiciliară, precum și o percheziție a unui autoturism, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de camătă.

Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș și a vizat un bărbat și o femeie, de 38, respectiv 33 de ani, din Iernut, bănuiți de comiterea infracțiunii de camătă.

”Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în perioada 2017-2021, cei în cauză, ar fi împrumutat mai multe persoane cu diferite sume de bani, sub formă de camătă. În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe înscrisuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. După administrarea probatoriului, la data de 19 mai, faţă de cele două persoane, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de acestea”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, ”cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în vederea probării întregii activități infracționale.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE