Home / Invatamant / Gala Educației Mureșene, la cea de-a doua ediție

Gala Educației Mureșene, la cea de-a doua ediție

Inspectorul școlar general al județului Mureș, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, a oferit joi, 20 aprilie, mai multe informații cu privire la Gala Educației Mureșene.

”În a doua parte a lunii iunie, Inspectoratul Școlar Județean Mureș își dorește să continue Gala Educației Mureșene, ediția a doua. Prima ediție a fost coordonată de către domnul inspector școlar general Ioan Macarie, gală la care au fost premiați inspectorii școlari generali, generalii adjuncți, care și-au desfășurat activitatea în inspectoratele școlare, urmând ca la cea de-a doua ediție Inspectoratul Școlar să ofere distincții tuturor cadrelor didactice care în această perioadă, și aici mă refer la anul școlar trecut și la anul școlar în curs, au desfășurat activități de tip teleșcoală, atât în cadrul televiziunii naționale, cât și în cadrul emisiunilor televizate de către posturile locale de televiziune. Gala va fi dedicată tutror acestor cadre didactice, și nu numai, iar prin intermediul acestei gale Inspectoratul Școlar aduce mulțumiri tuturor celor care au înțeles că indiferent de situația în care ne aflăm, educația trebuie să continue, și așa cum am spus de multe ori, noi existăm și funcționăm mai departe prin și datorită educației”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, prof. drd. Sabin Gavril-Pășcan.

Diana CĂRBUREAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noutăți despre Evaluarea Națională în Mureș

3.593 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Mureș s-au înscris în perioada 7-11 …