Home / Invatamant / VIDEO: Excelența în matematică, susținută de Fundația „Profesor Ilisan”

VIDEO: Excelența în matematică, susținută de Fundația „Profesor Ilisan”

A devenit o obișnuință ca la final de an școlar Fundația „Profesor Ilisan” să-i premieze cei mai meritoși tineri matematicieni. Nu a făcut excepție nici anul 2021, în cadrul festivității de absolvire a Promoției 2017-2021 a Liceului Tehnologic „Petru Maior”, Ovidiu Ilisan, președintele Fundația „Profesor Ilisan” a premiat excelența în matematică, în persoana elevei Diana Crișan.

 „Felicitări tuturor absolvenților, succes la examene, stimă și respect cadrelor didactice pentru această meserie nobilă și pentru oameni înobilați. Dacă absolvenții au reușit să-i facă pe părinții lor mândri, dacă au reușit să câștige stima și respectul profesorilor, înseamnă că au reușit, înseamnă că sunt cool, cum lor le place lor să spună. Fundația „Profesor Ilisan” vine să întregească acest respect față de excelența în educație acordând și în acest an o Diplomă de Excelență în Matematică și un premiu în valoare de 2.000 de lei absolventei Diana Crișan. Felicitări!”, a declarat Ovidiu Ilisan, președintele Fundației „Profesor Ilisan”.

Fundația „Profesor Ilisan” a fost înființată în memoria profesorului de matematică Dimitrie Ilisan, cel care timp de peste trei decenii și-a pus amprenta asupra catedrei de matematică a liceului „Petru Maior” din Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vicepreședintele Executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans a discutat astăzi cu directorul general al Azomureș, Harri Kiiski, despre provocările acordului Green Deal pentru industria europeană a îngrășămintelor agricole

În cadrul întâlnirii desfășurate online, directorul general al Azomureș a adus în discuție două subiecte …