Update: Handbaliștii LPS, calificați în semifinale de pe primul loc Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 235 Vizualizări

Update: Handbaliștii LPS, calificați în semifinale de pe primul loc

Handbaliștii juniori III de la LPS Târgu Mureș au debutat cu o prețioasă victorie în cadrul turneului final care se dispută în aceste zile la Bacău. Tinerii mureșni au învins în etapa inaugurală cu 38-22 LPS Bihor Oradea, câștigând toate cele trei reprize, 13-5, 13-10 și 12-7, astfel că au obținut toate punctele puse în joc. Golurile au fost înscrise de următorii: Alex Ilisei 11, Eduard Cojocaru 8, Bogdan Holircă 7, Orbán Robert 5, Răzvan Moldovan 4, Andrei Hârșan 3.

În celălalt meci din grupa 1, din care face parte și formația mureșeană,

ACS Transilvania Brașov s-a impus cu 43-33 în fața celor de la Academia Minaur Baia Mare, de asemenea cu toate cele trei reprize câștigate și pare a fi principala adversară a mureșenilor în drumul spre semifinale. În al doilea joc elevii antrenorilor Alina Muntean și Claudiu Cociș întâlnesc formația maramureșeană, urmând să se confrunte cu brașovenii vineri, în ultima etapă a fazei grupelor. Cu aceștia au fost colegi de grupă în prima fază, i-au învins în ambele întâlniri, dar jocurile au fost foarte echilibrate.

Un pas important spre podium

În al doilea joc elevii antrenorilor Alina Muntean și Claudiu Cociș

au învins cu 41-32 formația maramureșeană, și-au asigurat locul în semifinale și pregătesc finala grupei cu brașovenii. Cu aceștia au fost colegi de grupă în prima fază, i-au învins în ambele întâlniri, dar jocurile au fost foarte echilibrate. Și în acest al doilea joc au fost câștigate toate cele trei reprize (11-9, 15-12, 15-11), astfel au obținut din nou 5 puncte și ocupă prima poziție. Marcatori: Ilisei 19, Cojocaru 7, Orban R. 6, Holircă 4, Hârșan 3, Moldovan 2.

Locurile pentru „careul de ași” din grupa 2 se joacă încă. Învingătoare în primele jocuri, CSU din Suceava și CSM București s-au întâlnit în a doua etapă, într-o posibilă finală a grupei (partida a avut loc joi seara).

Mureșenii câștigă grupa!

Mureșenii au învins și în ultimul joc din grupă, 34-25 cu Transilvania Brașov, încheind pe primul loc. Au câștigat toate cele trei reprize (11-8, 11-6 și 12-11) și astfel au realizat maximum de puncte. Golurile din acest joc le-au înscris următorii: Orban R. 8, Cojocaru 7, Hârșan 6, Holircă și Ilisei câte 5, Moldovan 2, Șimon 1.

LPS urmează să întâlnească în semifinală sâmbătă ocupanta locului secund în grupa 1. Aici pentru cele două locuri în semifinale se află în luptă trei echipe. Înaintea ultimei etape conduce CSU din Suceava, cu 7,5 puncte, urmați de CSM București, cu 6,5 și Dobrogea Sud Constanța 6. Avantajați sunt bucureștenii, care întâlnesc CSM Ploiești (0 puncte), în timp ce celelalte două se confruntă în joc direct și ar putea conta orice repriză câștigată.

Sâmbătă au loc semifinalele, locul 1 din grupa 1 cu locul 2 grupa 2 și invers, iar duminică se dispută finalele.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE