Home / Invatamant / Absolvenții claselor a VIII-a, felicitați de inspectorul școlar general al județului Mureș

Absolvenții claselor a VIII-a, felicitați de inspectorul școlar general al județului Mureș

Inspectorul școlar general al județului Mureș, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, a transmis miercuri, 30 iunie, un mesaj adresat absolvenților claselor a VIII-a, cu ocazia încheierii Evaluării Naționale.

”Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt acum, la finalul examenelor voastre. Vă spun doar atât: Mulțumesc pentru că m-ați făcut să fiu mândru de voi și de realizările voastre, de tot ce ați demostrat în acești opt ani de zile. A fost o călătorie fascinantă, plină de emoții. Un drum inițiatic care a sădit în voi semințele curiozității, ale nevoii de explorare și descoperire, ale dorinței de a fi în fiecare zi mai buni. Toate experiențele trăite în acești ani v-au făcut mai încrezători, mai puternici, mai toleranți, mai speciali. Doresc să le mulțumesc diriginților, profesorilor care au sădit în sufletele voastre dragostea de carte, de oameni, de bine și frumos! Împreună ați reușit să dați valoare învățământului mureșean, să fiți încă o dată la înălțime! Vă doresc să vă ascultați inima, să vă faceți părinții și pe toți cei dragi, mândri de voi… Dar cel mai important este ca voi să fiți mândri de realizările voastre, împăcați cu alegerile făcute, convinși că ați făcut tot ce v-a stat în putere pentru a reuși, că ați fost corecți, inimoși și buni! Mult succes să aveți în noul vostru drum, anii de liceu!”, a transmis prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan.

(Redacția)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Mai avem nevoie de rezidenți în sistemul medical?”

Senatorul social-democrat Leonard Azamfirei a adresat luni, 25 octombrie, o interpelare către conducerea Ministerului Sănătății, …