Home / Invatamant / Anunț important pentru directorii unităților de învățământ din Mureș

Anunț important pentru directorii unităților de învățământ din Mureș

Sala festivă a Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” din Târgu Mureș va găzdui luni, 6 septembrie, de la ora 12.00, o ședință de lucru la care sunt invitați să participe toți directorii unităților de învățământ preuniversitar din județul Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Mureș, de prof. drd. Sabin Gavril Pășcan, inspector școlar general al județului Mureș, ordinea de zi a ședinței va fi următoarea: pregătirea deschiderii în condiții optime a anului școlar 2021-2022, precizări metodologice pricind desfășurarea activităților instructiv-educative în condiții de maximă siguranță și diverse.

Conform aceleiași surse, vor participa, în calitate de invitați, și Mara Togănel – prefectul județului Mureș, dr. Iuliu Moldovan – directorul Direcției de Sănătate Publică Mureș și comisar șef Gabriela Livia Pîncă – reprezentantă a Biroului de Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Participarea directorilor la ședință este obligatorie.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Administrația Bazinală de Apă Mureș participă la „Let’s Do It, România!” 2021

INFORMARE DE PRESĂAdministrația Bazinală de Apă Mureș, prin Sistemele de Gospodărire a Apelor, participă la …