Cine sunt delegații liberali din Mureș la Congresul PNL Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1626 Vizualizări

Cine sunt delegații liberali din Mureș la Congresul PNL

Președintele Partidului Național Liberal Mureș, Ciprian Dobre, a anunțat joi, 23 septembrie, în cadrul unei emisiuni de televiziune difuzată de postul M9 TV, că la Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, vor participa 79 de delegați din județul Mureș.

”Județul Mureș are 79 de delegați și cred că până la urmă un congres este o sărbătoare a partidului”, a arătat Ciprian Dobre.

”La noi merg toți primarii, toți viceprimarii și Biroul Permanent Județean. Senatorii și deputații sunt de drept, și președintele este de drept, și vicepreședintele Consiliului Județean și viceprimarul municipiului Târgu Mureș, președintele Organizației de Femei, președintele Organizației de Tineret, de Vârstnici, de Studenți, și așa mai departe. Reprezentativitatea este cea mai largă posibilă”, a adăugat Ciprian Dobre în timpul emisiunii ”Actualitatea noastră” realizată și moderată de jurnalistul Ovidiu Ilisan.

Pentru preșdinția Partidului Național Liberal vor candida actualul lider Ludovic Orban, care deține și funcția de președinte al Camerei Deputaților, și premierul Florin Cîțu.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE