VIDEO: Vicepreședinte de Consiliu Județean, agresat de un liberal mureșean! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2931 Vizualizări

VIDEO: Vicepreședinte de Consiliu Județean, agresat de un liberal mureșean!

Iulia Gârbacea, jurnalistă în cadrul postului de televiziune ProTV, a fost agresată în timpul alegerilor desfășurate sâmbătă, 25 septembrie, la Congresul Partidului Național Liberal.

Potrivit relatării făcută de respectiva jurnalistă, pe pagina proprie de Facebook, a fost vorba despre „un domn din echipa câștigătoare, deranjat teribil că filmam într-o zonă în care își dorea să nu fie ochi de jurnalist.”

”M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ și m-a făcut să mă învârt pe călcâie”, a relatat Iulia Gârbacea.

„Nu asta m-a deranjat. Nu e o surpriză pentru nimeni că trăim printre astfel de oameni. M-a surprins însă că Robert Sighiartău, secretar general la PNL și responsabil cu organizarea, a întors spatele și a plecat, la fel cum a făcut și ministrul de interne Lucian Bode și europarlamentarul Dan Motreanu. Un mare mulțumesc”, a mai scris jurnalista, care a prezentat și un scurt material video cu respectivul incident.

Cristian Darosi: ”Am oprit ghiolbanii”

Conform înregistrării video prezentată de jurnalistă, în centrul imaginilor apare și Cristian Darosi, fost secretar general adjunct al PNL Mureș și susținător al ex-liderului liberal Ludovic Orban.

Luni, 27 septembrie, pe pagina sa de Facebook, Cristian Darosi a afirmat că incidentul a fost de fapt provocat de ”ghiolbani” din ”echipa domnului Cîțu” și că de fapt femeia agresată din materialul video nu este jurnalista de la ProTV… ci Oana Raluca Fedeleș, vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman (foto).

”Ieși afară!”, se aude de mai multe ori îndemnul făcut de Cristian Darosi către femeia pe care o îmbrâncea.

”Mi-am cerut scuze in numele Partidului National Liberal si in calitate de organizator din partea președintelui Orban, am oprit ghiolbanii si am invitat-o pe doamna Garbacea sa filmeze in continuare! Presa liberă este fundamentală pentru democrația noastră! Iulia Garbacea, imi cer si aici scuze pentru comportamentul josnic practicat de colegii mei din echipa domnului Citu! Totodata, observ o confuzie care nu reflecta realitatea: doamna in alb (cu parul blond) din celebrul video in care apar alaturi de colegul meu Cristian Opris, este vicepresedintele CJ Teleorman, nicidecum doamna Garbacea, care la fel purta o camasa sau o bluza de culoare alba. Un vicepresedinte de CJ transformat in argat de presedintele PNL Teleorman, care stationa in zona unde se desfasura procesul de votare pentru a controla delegatii care isi aratau voturile si optiunea pentru care au fost trimisi sa voteze! Jenant! – Am vazut cum tineri președinti din TNL stateau langa urne pazindu-și colegii din aceleasi judete sa nu greseasca votul… si directia primita de la Sefi. Colegi straini de ideile fundamentale care reprezintă o parte din valorile si principiile care ne reprezinta… alegeri libere și corecte, de unde atat de multa Libertate? Au ajuns YESMANI pana si fosti ministri, presedinti de filiale, actuali ministri, care isi pozau votul si care stateau si ei la panda, care își pândeau colegii sa voteze cum trebuie… TRIST!

Am vazut cum in aceste zile cat de mult se bucura unii pentru aceasta preluare ostila a Partidului Național Liberal, unii cu care, odinioara, faceam campanii si duceam impreuna lupte impotriva PSD-ului. Astăzi au facut praf orice urma de democratie interna si alegeri libere… ba mai mult, ii vad pe unii dintre ei prin ziare cum isi dau cu parerea si cat de mandri sunt pentru o functie obtinuta ostil in contrasens cu oricare valoare democratica sanatoasa. Pe 19 noiembrie se implinesc 71 de ani de la alegerile prin care comuniştii îşi consolidau puterea în România. Deşi poporul român, împiedicat masiv să ajungă la urne, votase în proporţie de 80% pentru partidele istorice – PNL şi PNŢ, rezultatele au fost pur şi simplu inversate de către Guvernul procomunist. In toamna anului 2021, am vazut acelasi lucru: O mare parte din poporul liberal a fost impiedicat miseleste sa ajunga la Congres, sa ajunga la urne si sa voteze liber! Rezultatele la fel au fost inversate prin slugoii care au fost trimisi sa voteze, oameni ce n-au nici o legatura de suflet cu acest Partid. Nu este acesta Partidul Național Liberal, Florin Citu nu are nici o legimitate pentru a sta pe scaunul Bratienilor. O spun si astazi, omul acesta nu ar fi obtinut sa treaca pragul minim de onoare daca am fi votat liber si liberali! Nu merita o functie politica si nici un interes de moment sa iti pierzi demnitatea si respectul, stimati colegi „liberali”! Nu are rost sa amintesc ce insemna rușinea, fiindca nu ati avut-o! Sunteti niste actori de joasa speta! Pe ceilalti colegi ai mei, care au aparat democratia interna si s-au luptat pentru o idee, un crez, au luptat pentru ca opiniile lor sa ajunga in urna, ii iubesc, pretuiesc si ii voi respecta mereu!”, a scris fostul secretar general adjunct al PNL Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE