Școală postliceală la Luduș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1030 Vizualizări

Școală postliceală la Luduș

Având în vedere decizia nr. 2105 din 27 septembrie 2021 și avizul nr. 6616 din 22 septembrie 2021, ambele fiind emise de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, precum și avizele de specialitate ale comisiilor „Învățământ. Cultură. Sănătate. Sport. Agrement. Culte și Protecție Socială” și „Administrația Domeniului Public și Privat” și „Administrația Publică Locală” din cadrul Consiliului Local Luduș, primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, a întocmit Raportul de aprobare la proiectul de hotărâre privind „Modificarea organizării rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat a orașului Luduș, pentru anul școlar 2021-2022.

Conform solicitării făcute de Fundația „Rad Med Farm Speranța” și a avizelor primite din partea Inspectoratului Școlar Județean Mureș, în anul școlar 2021-2022 la Luduș funcționează Liceul Tehnologic nr. 1, cu personalitate juridică, cu învățământ liceal și profesional, având arondate Club Sportiv Școlar și Școala Postliceală Med Farm Speranța Luduș, Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu”, Școala Gimnazială nr. 1, Grădinița „Căsuța Fermecată” la care sunt arondate Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, strada Vânătorilor, Grădinița cu Program Normal nr. 1, strada Vânătorilor, Grădinița cu Program Normal nr. 2, strada Crinului, Grădinița cu Program Normal Gheja, Grădinița cu Program Prelungit Roșiori, Creșa Luduș.

În ședința Consiliului Local din 28 septembrie 2021, aleșii locali au aprobat modificarea organizării rețelei școlare a unităților de învățământ peuniversitar de stat a orașului Luduș, pentru anul școlar 2021-2022.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE