Record negativ la Spitalul „Dr. Eugen Nicoară” Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3343 Vizualizări

Record negativ la Spitalul „Dr. Eugen Nicoară”

Reprezentanții Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin  anunță faptul că situația cauzată de virusul SARS-CoV2 a atins un nou record negativ în ce privește numărul celor infectați.

„Din păcate, în ultimele zile, am ajuns la un record negativ în ce privește numărul bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV2 și la Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin. Avem un număr foarte mare de pacienți confirmați pozitiv  în momentul de față: 80 pacienți cu forme medii (dependenți de oxigenoterapie), 4 pacienți forme severe și 6 pacienți în compartimentul ATI. Mai sunt și alți pacienți în stare gravă, actualmente, în compartimentul primiri urgențe, în așteptarea unui pat liber. Din păcate Mulți dintre semenii noștri, au pierdut lupta cu viața!”, afirmă reprezemtanții Spitalului „Dr. Eugen Nicoară” prin intermediul unei postări pe Facebook.

De asemenea, reprezetanții spitalului din Reghin trag un semnal de alarmă în ce privește situația cadrelor medicale, fapt pentru care roagă cetățenii să aibă un comportament adecvat.

„Personalul medical și auxiliar, au ajuns la un nivel de epuizare ridicat. Sunt oameni dedicați, implicați care luptă și depun eforturi uriașe pentru a face tot ce este posibil, pentru fiecare pacient în parte. În numele întregului colectiv, rugăm cetățenii să aibă un comportament civilizat și răbdare, în cazul în care ajung la spital! Toți pacienții, care se adresează serviciului de primiri urgențe, vor fi consultați, ținându-se cont, în primul rând, de prioritatea urgenței”, declară reprezentanții Spitalului „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE