Spectacole de Crăciun, în pregătire la ”Ariel” Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Spectacole de Crăciun, în pregătire la ”Ariel”

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Ariel” din Târgu Mureș ține ușile deschise spectatorilor mai mici și mai mari pentru a viziona spectacolele ce e vor juca în luna noiembrie, făcând posibilă întâlnirea publicului cu poveștile de pe scenă, chiar și în situații dificile cum sunt cele în care ne aflăm în prezent.

„La Teatrul ”Ariel”, în mod responsabil, ca de fiecare dată, ținând cont și de restricțiile actuale și având grijă în primul rând de sănătatea publicului nostru, care în mare măsură este format din copii, încercăm să fim prezenți în viața lor, cât se poate. Jucăm spectacole și la zece spectatori, dacă e nevoie, și a fost cazul destul de mult în ultima perioadă, și nu contenim să fim prezenți”, a precizat Gavril Cadariu, managerul general al Teatrului ”Ariel”.

Se pregătesc spectacole de Crăciun

În viitorul apropiat, Teatrul pentru copii și tineret ”Ariel” va pregăti spectacole cu tematică de sărbători, dar și premiere atât pentru secția română cât și pentru secția maghiară. Teatrul contribuie la formarea sănătoasă a personalității copiilor, prin creșterea capacității de a se implica, de a învăța, de a-și îmbogăți imaginația, de a înțelege prin interacțiunea cu actorii, cu personajele de poveste, lucruri atât de prețioase în aceste vremuri.

„Sunt în pregătire două spectacole pentru perioada de Crăciun, cu sfârșit de noiembrie, început de decembrie, spectacole anume pentru această perioadă. În același timp deja planificăm două noi premiere pentru anul viitor, și la o trupă și la cealaltă. Având în vedere că multe din spectacolele pe care le rulăm acum sunt din patrimoniul de spectacole al Teatrului ”Ariel”, noi producții au fost mai mult din refaceri, din reluări ale vechilor producții care au rezistat timpului, așa încât încercăm să revenim la normalitate având în vedere și considerente de buget dar și restricții sanitare. Din ce în ce mai mulți copii și părinți înțeleg nevoile de solidaritate și protecție care sunt de bun simț pentru toată comunitatea noastră. Teatrul ”Ariel” este unul care are această responsabilitate de formare a personalității copiilor și cred că este mai mult decât oricând nevoie de prezența sa la modul cel mai serios și asumat”, a mai transmis Gavril Cadariu.

Programul spectacolelor se face în avans cu o lună de zile, iar modificările sunt anunțate din timp în ceea ce privește noi restricții ce pot apărea, ori situații deosebite în care spectacolele nu se mai pot ține.

Datorită numărului restrâns de locuri, pentru spectacolele cu public, doritorii sunt rugați să rezerve bilete din timp, la numărul de telefon 0771-708.609, de luni până vineri între orele 9.00 – 13.00.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE