Parfumuri tari și puternice pentru bărbații de peste 30 de ani Beauty
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

Parfumuri tari și puternice pentru bărbații de peste 30 de ani

Sunteți pe cale să întâlniți parfumurile pentru bărbați perfecte pentru când ați ajuns în a treia decadă a vieții. O perioadă extrem de importantă pe care trebuie să o însoțiți cu cele mai incredibile parfumuri din univers.

Toate vârstele au cu siguranță magia lor. Când ești mic ai vârsta potrivită pentru a descoperi lumea, a te juca și a avea cea mai mare dintre curiozități. Când ești adolescent și ești la sfârșitul adolescenței, nu există nimic ca să râzi cu prietenii tăi și să te apropii de experiențele care îți vor însoți vârsta adultă pentru prima dată. La 20 de ani continui sa te maturizezi si nenumarate usi se deschid in fata ochilor tai. Dar la 30 de ani… cu siguranță te afli într-o etapă incredibilă în care ești și mai puternic, mai hotărât și mai încrezător decât înainte. Acesta este un capitol în care îți poți spune deja un bărbat cu experiență în diverse domenii și care se pregătește pentru cicluri și mai interesante – cele de la patruzeci și de la cincizeci de ani.

Parfumuri bărbătești cauta pe Emag oferta potrivita!

Prin urmare, aroma ta trebuie să fie foarte, foarte specială. Trebuie să alegi bine dintre toate aromele posibile ceva care să se potrivească cu personalitatea ta, dar care să transmită și acea putere și rezoluție de care te bucuri acum. Fiți atenți; Acestea sunt parfumurile noastre preferate pentru bărbați pentru cei treizeci de ani.

Kenzo Homme

Inspirat de intensitatea bambusului și liniștea brizei mării, acest parfum poartă în fiecare dintre picăturile sale prospețimea boabelor de piper roz, cu căldura smochinului și a lemnului de santal. Un parfum unic și misterios care miroase a tinerețe, dar reunește energia și senzualitatea unui bărbat. Există ceva special în notele sale care ne amintește de gustul pielii sărate încălzite de soare.

Scandal pour Homme de Jean-Paul Gaultier

Un parfum extrem de contemporan. Notele aromatice ale acestei propuneri unice transmit senzații dulci și lemnoase care creează o aromă intens puternică pentru bărbatul care o poartă. La început, o aromă de salvie îți invadează nasul pentru a stăpâni întregul corp cu dulceața și căldura boabelor de tonka și a caramelului. În cele din urmă, intensitatea vetiverului încheie afacerea și arată clar de ce această sticlă are o coroană frumoasă pe capac. Ne confruntăm cu o creație demnă de a fi înțeleasă drept regalitatea parfumeriei.

The Last Day of Summer de Gucci

De la linia de parfumuri de ultimă generație a lui Gucci, The Alchemist’s Garden, acesta este un parfum cald și primitor cum nu ai experimentat niciodată. Pentru început, pentru că la finalul tuturor propunerilor sale păstrează noțiunile de masculinitate deconstruită și de noi standarde pentru omul secolului XXI. Compus din lemn de cedru, chiparos si nucșoară, cu nuanțe lemnoase de paciuli si vetiver, nimeni nu va mirosi ca tine.

Boss de Hugo Boss

Un clasic de cult lansat în 1998 – unul dintre cele mai importante parfumuri pentru bărbați din toată istoria – și care continuă să încânte și astăzi cu parfumul său atemporal și masculin. Notele de vârf sunt fructe si citrice, cu măr, lămâie si prune ca protagoniste ale mixului sau. Desigur, fără a uita o bază puternică florală și condimentată care include muşcate, lemn de santal şi vetiver.

Another 13 de Le Labo

Evident că toți îl cunoaștem pe Le Labo pentru clasicul său Santal 33. Cu toate acestea, gama de parfumuri pe care această firmă o are este prea mare și prea bogată pentru a omite orice altceva din colecțiile sale. Printre celelalte parfumuri ale sale, trebuie să recomandăm cu tărie Another 13. O colaborare cu revista Another a cărei aromă este rezultatul unui echilibru între notele de mosc și cele proaspete, care include și ambroxan, petale de iasomie, mușchi și note lemnoase și ambră.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE