Târgu Mureș: Activități pentru cei mici, de Ziua Națională a României Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 667 Vizualizări

Târgu Mureș: Activități pentru cei mici, de Ziua Națională a României

Biblioteca Județeană Mueș va găzdui miercuri, 1 decembrie, între orele 10.30 – 15.00, mai multe activități destinate celor mici, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Consiliului Județean Mureș, se vor desfășura următoarele activități: desene dedicate zilei de 1 Decembrie – selecție din lucrările prezentate în cadrul concursului național „În slujba idealului de Unire” organizat de Liceul Vocațional Pedagogic „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș în parteneriat cu Biblioteca Județeană Mureș și expoziție de carte pentru copii pe tematica zilei de 1 Decembrie.

Totodată, vor fi organizate și ateliere pentru copii cu următoarlee activități: confecționare stegulețe tricolore, pictură pe față, confecționare/ colorare semne de carte, puzzle cu harta României, jocuri educative de cunoștere a României (geografie, personalități etc.) pentru copii „Citim pentru voi” și lectură cu voce tare pentru copii (cărți de istorie a României, personalități, povești etc.).

De asemenea, va avea loc un concurs de cultură generală cu tematica „Să (re)cunoaștem România”, va fi amenajat un raft cu bibliografie pentru concurs și un fotocorner mobil.

În cadrul aceluiași eveniment se vor distribui cărți/ broșuri cu povești despre Unire, carduri cu personalități ale Unirii (foto și detalii biografice), semne de carte, stegulețe pentru copii și cărți la alegere din donațiile primite de Bibliotecă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE