Home / Religie / Atelierul Moșului, în parohia Gănești

Atelierul Moșului, în parohia Gănești

Distribuie

Tinerii din parohia Gănești, protopopiatul Târnăveni, au început pregătirile pentru marele praznic al Nașterii Domnului, printr-un atelier în care au lucrat manual decorațiuni pentru Crăciun.

„Deprinde pe tânăr cu purtarea pe care trebuie s-o aibă; chiar când va îmbătrâni nu se va abate de la ea” (Pildele lui Solomon 22, 6). Provocările vremurilor pe care le trăim și cu care se confruntă credincioșii de azi impun necesitatea unei atenții sporite pe care Biserica trebuie să o acorde tineretului. Lucrarea cu tinerii are menirea de a ajuta Biserica în creșterea unor generații cu discernământ, capabile să se hrănească duhovnicește și să distingă binele de rău”, a precizat părintele paroh Ioan-Nicolae Ötvös, citat de www.reintregirea.ro. Potrivit acestuia, întâlnirile cu tinerii din parohia Gănești, protopopiatul Târnăveni, au continuat și anul acesta, intensificate la început de decembrie în cadrul unui atelier de decorațiuni lucrate manual, cu multă imaginație, entuziasm și pricepere, aceștia au creat cele mai frumoase obiecte cu tematica Crăciunului. Proiectul s-a desfășurat cu sprijinul învățătoarei Anișoara Nemeș și al educatoarelor Iustina Hălmaciu și preotesei Ancuța Ötvös și al altor părinți care au îndrumat copiii și au ajutat la buna desfășurare a atelierului.

Alin ZAHARIE


De asemenea, verificati

Timp de 2 zile caravana de screening va fi la Cristuru Secuiesc

Distribuie Femeile sunt invitate la testare gratuită Babeş Papanicolaou şi HPV – Un test de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.