Mihai Dan Farcaș (PNL Reghin), demers pentru publicarea CV-urilor consilierilor locali Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 864 Vizualizări

Mihai Dan Farcaș (PNL Reghin), demers pentru publicarea CV-urilor consilierilor locali

Mihai Dan Farcaș, consilier liberal în Consiliul Local Reghin, a reacționat la articolul ”Unde-i transparența promisă?! 95% din consilierii locali urbani mureșeni, CV-uri ”la secret”, publicat în ediția online a cotidianului Zi de Zi din data de 4 ianuarie 2022 și a anunțat că a solicitat Executivului Primăriei municipiului Reghin publicarea pe site-ul instituției a CV-urilor tuturor consilierilor locali.

”Am primit feedbackul, la Reghin vor apărea CV-uri și pentru consilierii care doresc, date de contact. Nu putem noi opera modificări, dar putem solicita ca CV-urile depuse să fie publicate”, a arătat consilierul într-o postare făcută pe rețeaua de socializare Facebook.

”Site-urile sunt configurabile și pot fi actualizate, de către proprietarul/ administratorul lor. Consilierii nu au acces, nici atribuții în acest sens. În schimb, CV-urile au fost prezentate încă din momentul înscrierii pe liste. Am solicitat de aseară să fie publicate. Insist pe subiect”, a adăugat Mihai Dan Farcaș.

La data publicării materialului, pe pagina web a Primăriei municipiului Reghin, www.primariareghin.ro, niciun consilier local dintre cei 18 nu aveau publicat nici CV-ul, dar nici adresa de e-mail aferentă funcției de consilier local.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE