Campionii business-ului mureșean. Agrosprint, legume și fructe congelate & sănătoase Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 745 Vizualizări

Campionii business-ului mureșean. Agrosprint, legume și fructe congelate & sănătoase

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă, în cadrul unui serial care demarează astăzi, cine sunt campionii business-ului mureșean care au fost premiați în cadrul Galei Topul Firmelor din Județul Mureș, ediția 2021, și care sunt prezenți în catalogul omonim editat de către Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș.

La categoria ”Prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor n.c.a.”, cod CAEN 1039, secțiunea ”Întreprinderi mici”, locul 1 este ocupat de Agrosprint SRL Breaza.

Afaceri de 165 de milioane de lei în 5 ani

Potrivit www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, SC Agrosprint SRL Breaza s-a înființat în data de 21 aprilie 2005, are ca obiect de activitate ”Prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor n.c.a.”, este deținută de două societăți, Agrosprint Mezogazdasagi Es Ipari Termekforgalmazo ZRT din Ungaria (80%) și Golden Goods LTD din Seychelles (20%) și are doi administratori: Sandor Frunză și Iosif Albert.

La finalul exercițiului financiar 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 35,6 milioane de lei, profit net de 1,9 milioane de lei și 19 angajați. De asemenea, în ultimii 5 ani, între 2016 și 2020, SC Agrosprint SRL Breaza a derulat afaceri totale de 165,7 milioane de lei și a obținut un profit net cumulat de 9,5 milioane de lei.

Lider pe piața din România

Pe site-ul societății, www.agrosprint.ro, internauții sunt întâmpinați la categoria ”Pagina de start” cu următorul text de prezentare: „În fabrica noastră se ambalează legumele şi fructele congelate provenite exclusiv din surse de încredere şi cu standarde calitative maxime. Acest fapt este garantat de experienţa de peste un sfert de secol în industria frigorifică, acumulată de firma coordonatoare.”

Lista produselor Agrosprint cuprinde legume congelate cum ar fi mazăre verde, broccoli buchete, cartofi cub, porumb știulete, porumb boabe, ceapă cub, ciuperci felii, conopidă buchete, ardei cub, ardei fâșii, dovleac cub, fasole galbenă, fasole verde, fasole boabe roșie, morcov cub, morcov rondele, morcov baby, păstârnac cub, praz rondele, roșii cub, spanac, varză de Bruzelles, fasole boabe pestriță, țelină cub, ocra sparanghel alb și sparanghel verde. La categoria fructe, amintim afine, caise jumătăți, agrișe, mere cub, mure, căpșuni, vișine, zmeură, cireșe, cătină, prune, coacăze roșii și coacăze negre.

Totodată, oferta mai cuprinde produse semipreparate cum ar fi cartofi pai, steakhouse, găluște cu brânză, cu caise și cu prune, medalioane de pui și nuggets de pui, precum și amestecuri de fructe și legume congelate.

Nu în ultimul rând, produsele brandului propriu Agrosprint, mazăre verde, fasole galbenă, fasole verde, amestec ciorbă văcuță, amestec mexican, amestec legume cu orez, sunt prezentate ca fiind ”garantat mai proaspete decât corespondentele aflate pe piaţă pe timpul iernii, marcate ca fiind „proaspete”.

„Încrederea, pe care ne-o acordă sute de clienţi, este justificată şi de rolul de posesor al celui mai mare segment din piaţa românească în domeniul vânzărilor de legume-fructe congelate ambalate pentru retail, HoReCa și industrie”, se menționează pe pagina web a firmei.

Calitatea, pe primul loc

Conform aceleiași surse, produsele Agrosprint sunt atestate ISO 22.000: 2005 și ISO 9001: 2008, fapt relevat la categoria intitulată ”Managementul calității”.

”Misiunea companiei Agrosprint SRL este de a asigura partenerilor şi consumatorilor produse congelate sănătoase, de o calitate impecabilă şi cu valoare nutritivă ridicată pentru o alimentaţie raţională. Pentru îndeplinirea acestei misiuni, am implementat un sistem de control al calităţii, care asigură posibilitatea trasabilităţii acestora de la ambalare până la valorificare. Firma noastră este devotată calităţii, aplică proceduri severe pentru asigurarea calităţii şi siguranţei alimentare, pentru fiecare produs al său. Pe lângă asigurarea unei calităţi excelente a produselor noastre, punem accent şi pe aspectul inovativ. Unitatea noastră de producţie este echipată modern, profesionalismul angajaţilor şi gama de produse în continuă diversificare contribuie la capacitatea noastră de a reacţiona imediat la noile trenduri şi necesităţi ale pieţei. Cheia sucesului acestui sistem de management al calităţii este confienţa, flexibilitatea şi profesionalismul. Pentru noi, calitatea produselor este un criteriu de primă importanţă, astfel că acestea trebuie să îndeplinească întotdeauna, dincolo de prevederile legale şi cele de siguranţa alimentară în vigoare în acest domeniu, şi necesităţile individuale, tot mai severe, formulate de clienţi”, au informat reprezentanții Agrosprint SRL Breaza.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE